Yoga voor na de bevalling

Mijn wens…

Een wereld waarin het postpartum gekend is als een normale en belangrijke levensfase, eentje die specifieke aandacht verdient.
Waar je je een onderdeel voelt van een ondersteunende community, een gedragen postpartum als het ‘nieuwe normaal ‘!

De postnatale yoga cursus

In deze acht-weekse postnatale yoga cursus, werk je in een ontspannen sfeer aan het herstel van je lichaam en het vinden van een nieuwe balans.
De zachte yoga-oefeningen zijn gericht op het versterken van de spieren in je buik, rug en het bekkenbodemgebied. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan het nek- en schoudergebied, dit gebied wordt nu meer belast tijdens het verzorgen van je kindje.
En uiteraard is er elke les aandacht voor ontspannings- en ademhalingsoefeningen, zodat je met een ontspannen en voldaan gevoel naar huis gaat!

Vrouwen ondersteunen elkaar

Als kersverse moeder is het ook fijn om je ervaringen met andere moeders te kunnen delen zonder oordeel en met een open Hart. Samen-zijn is iets waar we van nature door worden aangetrokken, al sinds mensenheugenis ondersteunen vrouwen elkaar. En in veel culturen geld de uitspraak: ‘it take’s a village to raise a child’ nog letterlijk en figuurlijk. Hier in het westen zijn we toch nog sterk geneigd om het allemaal wel alleen te doen.

Zwanger zijn en moeder worden zorgt voor een mooie, maar ook grote verandering in je leven. Toch kun je het hier moeilijk mee hebben en is de roze wolk soms ver te zoeken. Je kunt je eenzaam voelen als je denkt dat je de enige bent die moeite heeft een nieuwe balans te vinden. Maar dat ben je zeker niet. Perfecte moeders bestaan niet! Het is fijn om elkaar daarin te kunnen dragen en onze krachten te bundelen. Je bent van Harte welkom!

Postnatale yoga cursus

Locatie en
Tijd
Wanneer: vanaf donderdag 1 september van 20.15 tot 21.30.
Waar: Yogastudio Hartekracht Zutphen.
Kosten € 120,-
Aantal  lessen 8 lessen
Praktisch
  • Na deze reeks bestaat er een mogelijkheid om door te stromen naar Ontspannen Mama yoga.
  • Heb je ook de babymassage cursus bij mij gevolgd? Dan krijg je 10% op de postnatale yoga!
  • Vanaf zo’n 6 weken na de geboorte van jouw kindje kan je starten.
  • De lessen zijn ook geschikt voor vrouwen die zijn bevallen via een keizersnede.
  • De intensiteit van de oefeningen wordt langzaam opgebouwd in de lessenreeks.
  • Ervaring met yoga is niet nodig.

 

Ontspannen Mama Yoga

Locatie en
Tijd
Neem voor meer informatie contact met mij op
Kosten
Aantal  lessen
Praktisch